Za to naše fórum platí pokud vím Jirka S.žádné prostředky od nás nechtěl že ho to prý nesloží.Tak že měli by jsme mu být vděčný!!!Honzejk píše:Hmm vedení je jedna věcHlásíš se?..... jako SPONZOR WEBU ? Bo pokud vím tak členství je zadarmo. Kdo teda platí za to naše foorum??
Mě vyhovuje jak přehlednost(jednoduchost) tak i to že sem nikdo nesere reklamu.Takže pro mě jako jednoduchýho člena na počítače je to gutPech píše:Tak zase z druhé strany je hezké že se to financuje, ale když už do toho jdou peníze, tak je škoda forum nějak nevylepšit, jak vzhledově, tak funkčně.
Martine máš pravdu.Trochu jsme v tom zařazení tématu o řádku ulítli.martinbrejcha píše:Hele, nechci vám do toho kafrat, ale nechcete si toto OT téma přesunout ????
Maty
P.S. neznáš z supertenere klubu tenhle kousek, Mirku ???
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... enere.html
Jo tak tu sice neznám osobně, ale znám toho kluka, myslím že v pohodě. Ty brašny jsou bývalé moje.martinbrejcha píše:Hele, nechci vám do toho kafrat, ale nechcete si toto OT téma přesunout ????
Maty
P.S. neznáš z supertenere klubu tenhle kousek, Mirku ???
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... enere.html
NeřešímVitouš píše: Martine máš pravdu.Trochu jsme v tom zařazení tématu o řádku ulítli.Je to ale pod admínovím dohledem i Sinner se zúčastnil.
Ne forma zůstane jen, se malinko změní vzhled, to moc neovlivníme. A přibude pár funkcí, dnes se trápím s blbým přesunem tématu už od 4 od rána.Vitouš píše:Mirku jak jsem koukal na ten tvůj vzor od supertenere tak nevím...![]()
Není to tak hrozný, ale pořád se něco sere. Nemohl jsem to za živého boha odblokovat. Tak jsem to nechal a udělal před chvilkou. Já jsem jen samouk a tak to podle toho vypadá.Plukovník píše:Ty kjáso....![]()
uplně vidím sám sebe...jak dělám už tak vzteklej že bych to raději rozflákal hodinu něco ....
![]()
![]()
![]()
![]()
co Sinner nebo Fox...mají tak za 5 minut
![]()
![]()
Takže za mě....uplně tě lituji....
na nové stránky....i jako bmw přeběhlík přispěji.....jsem tu aj zůstanu![]()
.....ale nechte to jednoduchý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!což nežádám sám...takže poho
![]()
![]()
abych sem pak totiž ještě zvládl přispět![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahojky
Ještě že to nepíše pozpátkuSinner píše:Není to tak hrozný, ale pořád se něco sere. Nemohl jsem to za živého boha odblokovat. Tak jsem to nechal a udělal před chvilkou. Já jsem jen samouk a tak to podle toho vypadá.Plukovník píše:Ty kjáso....![]()
uplně vidím sám sebe...jak dělám už tak vzteklej že bych to raději rozflákal hodinu něco ....
![]()
![]()
![]()
![]()
co Sinner nebo Fox...mají tak za 5 minut
![]()
![]()
Takže za mě....uplně tě lituji....
na nové stránky....i jako bmw přeběhlík přispěji.....jsem tu aj zůstanu![]()
.....ale nechte to jednoduchý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!což nežádám sám...takže poho
![]()
![]()
abych sem pak totiž ještě zvládl přispět![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahojky˙ɯíʇ s oɔ ɯíʌǝu ʞɐd ɐ íčoʇo oɔěu ıɯ ǝs ʎpʞěN
![]()
![]()
To vypadá dobře.Sinner píše:Předělat se to musí, už máme docela problém s bezpečností, jsme o 4 verze zpět. Každého nového člena musím prověřovat a tak je docela možné že jsme o někoho i přišly, protože jak je tam divný nick tak ho ani nespouštím. Jako vzor mám
http://supertenere.cz/forum/ Dělá ho kamarád a mám přislíbenou všechnu podporu a jeho schopnosti. Ale potřebujeme ty přístupy.