už dlouho mi nesvítí kontrolka světel, tak jsem se pokusil tomu přijít na kloub. ALE ?!
Žárovku jsem vyměnil, vyměnil i pojistku ale kontrolka ne a ne svítit.

Nevíte někdo čím to může být ?
díky....
Je to tak i u mě.Je tam jedna kontrolka dálkových,neutrálu a směrovek.Jedno okénko kontrolky mám prázdné - hodila by se tam kontrolka potkávacích.Sinner píše:Pokud se nemýlím ta je jen kontrolka dálkových. Tlumené žádnou nemají.
martinbrejcha píše:taky nechápu, jak dokáže někdo zkurvit docela povedenou přístrojovku....
Kdyby teda soudruzi ze Suzuki nešetřili dvacet korun a přidali obvod s hodinama
a venkovní teploměrem......
Šoupni sem fotku.Lukas cz píše:Tak jsem ten problém s nesvítící kontrolkou vyřešilJak jsem už psal, žárovičkou v přistrojovce to nebylo.
Za 8 Kč jsem koupil diodovou žárovku 12V , a na ni jsem připojil dva drátky , konce drátků jsem připojil na drátky vedoucí k parkovací žárovce . Připojil, zaizolovala a dioda funguje jako kontrolka .
Nakonec jsem ji silikonem zalepil pod přístrojovku.
Pokud si to taky budete chtít někdo udělat , není na tom nic složitého, není to vůbec nákladné a je to vážně primitivní.
Je to fakt Dobrýýý![]()
zatím
Něco takového mají nyní u Louise, není to sice kontrolka ale docela šikovné, až na tu cenu.hroch píše:radsi bych mel kontrolku dobijeni
Nemá, chybí tam ten černej plastovej kryt okolo.Maxton píše:Lidi, nemá nějak brutálně vystrčenou spínací skříňku ? ... Jinak plánuju taky tu kontrolku, ale do přístrojovky