plexi na kapotaž kupim!
plexi na kapotaž kupim!
Dnes mi spadla motorka a rozbil som plexi, preto sa Vas chcem opytat, ci niekto nema nahodou na predaj.Dik za ponuku!
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: plexi na kapotaž kupim!
POKUD SI DOBŘE PAMATUJI TAK MI PLEXI NABÍZEL HROCH...NA BUŘTOVI....NAPIŠ MU SOUKR.ZPRÁVU.....MYSLÍM ŽE POKUD MÁ TAK TI HO ROZUMNĚ STŘELÍ...PS.....JÁ TI MOHU NABÍDNOUT DEFLEKTOR ORIGO SUZUKI......ALE AŽ BUDEŠ MÍTI TO PLEXI
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Kdysi jsem spolupracoval s touto pražskou firmou: http://www.plexiplus.cz/ ; připadali mě schopní a šikovní. Zkus se jich poptat.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Proč si to plexi neupečeš v troubě jako já deflektor ? vzor máš, udeláš sádrový kopyto a pak v troube ohneš plexi při 120 - 140 stupních... a vyjde tě to max na 200 kč
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
protoze jse mu nechce .ja ho taky koupil.protoze sam bych ho tak pekne neudelal
x x x jinak to neumim
Deflektor orobis. Povodne plexi doma nevyrobis, neokopirujes.
Niektori aj z fora davali povodne dolu a davali vyssie - pohladaj na fore a skus im poslat spravu.
Niektori aj z fora davali povodne dolu a davali vyssie - pohladaj na fore a skus im poslat spravu.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Aj by som ti predal moje, len mam Freewinda r.v. 2000 po facelifte a je trochu ine
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no.. je pravda ze to asi nikdy neudelá pěkně jako originál... ale já rád experimentuju .. tak bych to zkusil.... uvidíme přez zimu zbylo mi dost plexi z toho deflektoru, tak skusím něco upéct
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
jako největčí problém vydím to zahnutí pod masku jak jsou ty úchyty...