Výjezd ve čtvrtek na sraz-Slovensko
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Výjezd ve čtvrtek na sraz-Slovensko
Jasný
v 9 u mekáče na jižní spojce...trochu si kuli Vám zajedu ale dobrý ....
jinak cesta je vlastně naplánovaná....trochu toho brněnskýho tankodromu.....a pak kochání
ahoj a těším se
jinak cesta je vlastně naplánovaná....trochu toho brněnskýho tankodromu.....a pak kochání
ahoj a těším se
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Mám interphone, budu celou cestu na telefonu. Takže když by jsi se k nám po cestě chtěl přidat, tak klidně cikni. 775569217LiborZ píše:Dá se sjet i na Mikulov, Valtice, Lednice nebo kolem vody Věstonice, Pavlov, Lednice, Podívín no a to už jste skoro u násSinner píše:Dobře tedy takto, Vitas a já, se sejdeme nejpozději v 9:00 na pumpě OMV v Praze, další se přidají podle toho jak budou moci. Další sraz cca o půl hodiny později s Foxem a dalšími na dálnici
http://goo.gl/maps/pSNJ
Odjezd cca 10:00.
Po dálnici do Brna, někde za Brnem (asi výjezd na Slavkov) dolů, nějakej oběd a pak se uvidí. Možností kudy dál je opravdu hodně, tudíž bych to nechal až podle počasí a nálady přímo na místě.
Plukovníku, sis tohle vlákno vymyslel, tak si to taky rozhodni!
Teoreticky bych se mohl cestou připojit, ale časové zfázování by asi byl problém...
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Budu čekat na benzínce 32km D1 - Praha - Brno. http://goo.gl/maps/Chmr
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Taky si zajíždím, ale aspoň nebudem stavět na x pumpach a hledat se. Hlavně počasí na cestu aby bylo akorát. Těším se taky.Plukovník píše:Jasný
ahoj a těším se
- Plukovník
jasný.....tuhle benzínku jako sraz ..používá snad každej...je to léty prověřená klasika.....včetně služeb Mc Donalds......
když se někdo zpozdí...tak tam utratím .......coby dup...... a napapám se
takže potom po Brněnský.....pro Foxe....a pak na výlet....hurá....
kdo se bude chtít jakkoliv připojit..budem rádi a volejte Foxíka...
Jednotko...akci ZDAR.....
Zdar...rozchod
když se někdo zpozdí...tak tam utratím .......coby dup...... a napapám se
takže potom po Brněnský.....pro Foxe....a pak na výlet....hurá....
kdo se bude chtít jakkoliv připojit..budem rádi a volejte Foxíka...
Jednotko...akci ZDAR.....
Zdar...rozchod
Když ji miluješ není co řešit
- LiborZ
Mám interphone, budu celou cestu na telefonu. Takže když by jsi se k nám po cestě chtěl přidat, tak klidně cikni. 775569217[/quote]
Díky. Ozvu se podle situace. Hlavní slovo k termínu mého startu bude mít počasí. Zatím "chčije a chčije"
Před chvílí jsem se vrátil od tchýně. Instaloval jsem jí do sklepa čerpadlo. Po včerejším lejáku tam má vody po kolena
Díky. Ozvu se podle situace. Hlavní slovo k termínu mého startu bude mít počasí. Zatím "chčije a chčije"
Před chvílí jsem se vrátil od tchýně. Instaloval jsem jí do sklepa čerpadlo. Po včerejším lejáku tam má vody po kolena
už jsem na benzince
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Brekeke, co su toto za ranajky?!?
Takymto sposobom to veru na SK nedotiahnes
Takymto sposobom to veru na SK nedotiahnes
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Chlapi průser, nemůžu najít klíče od garáže a od mašiny Je to fakt vážný už je hledám skoro dvě hodky
urááááááááááá už je mám ale musel jsem rozházet dva kvartýry a auťák. Vy už jste asi na cestě co ?