AUGUSTkanko00 píše:Viem ze to tusim ide srpen - unor... Ale co je to ten srpen?
máš to jen 240 km....to je daleko?? tak si kup kolo místo motkyDave842 píše:Je to strašně daleko.. :/
Vlasta píše:máš to jen 240 km....to je daleko?? tak si kup kolo místo motkyDave842 píše:Je to strašně daleko.. :/
Zdravej moc nejsem, ale za to jádro jsem dobrý né? Chci si taky báječně užít, takže jedu.Plukovník píše:Mám to kolem 130 kma jako jeden z organizátorů jedu taky
![]()
![]()
tak snad se nám tam sejde to zdravý jádro![]()
![]()
![]()
o ožerem se ...teda pardon projedem se
a prostě si to báječně užijem
vitas píše:Zdravej moc nejsem, ale za to jádro jsem dobrý né? Chci si taky báječně užít, takže jedu.Plukovník píše:Mám to kolem 130 kma jako jeden z organizátorů jedu taky
![]()
![]()
tak snad se nám tam sejde to zdravý jádro![]()
![]()
![]()
o ožerem se ...teda pardon projedem se
a prostě si to báječně užijem![]()
![]()
Standoušku musíš! Když jedu takovou dálkuZeusik píše:No loni byla sranda budu se snažit se letos opět přidat![]()
Jéééééékanko00 píše:Jadro sice nie som, ani mitochondria a ani chromozon. Mozem teda prijst v tom auguste?
![]()
a vem i maikla.bude i bobovkaVitouš píše:Já snad taky budu moc přijet v tom týdnu mám dovču.Přinejhorším odjedu dřív jako v loni.
Tebe uz beru taky jako jadro automaticky.kanko00 píše:Jadro sice nie som, ani mitochondria a ani chromozon. Mozem teda prijst v tom auguste?
![]()
A při té příležitosti,,,,můžem domluvit tu akci u VásPetra píše:Standoušku musíš! Když jedu takovou dálkuZeusik píše:No loni byla sranda budu se snažit se letos opět přidat![]()
no ještě bys nejel......základ offroudu....a zdraví jádro v jednom.....bez tebe by to nebylo onoJ-Fox píše:Jasně že jedu.
kdyby náhodou jste zavítaly na moravuPlukovník píše:no ještě bys nejel......základ offroudu....a zdraví jádro v jednom.....bez tebe by to nebylo onoJ-Fox píše:Jasně že jedu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....mimochodem pro Foxíka a Albánsky---Jagodu....kreje se nám to s tou polozrušenou dovčou.....nejsem sice se stavem konta uplně spokojen...ale tento víkend protáhnouti.....by nemuselo být od věci...takže se uvidí..budu pro každou špatnost..třeba polsko na kukačku, nebo něco od středy.....dáme stany,,,večer si pinkneme
3 kusy a hají ...bude to levný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()