Maxton píše:OK Maxton teda počká a pochopí no, i když by vás rád viděl.. a Plukovník by určitě rád viděl ZuzankuNo nevadí.... někdy jindy
To víš mi se známe dobře a tebe vůbec a maš občas divné řeči

Maxton píše:OK Maxton teda počká a pochopí no, i když by vás rád viděl.. a Plukovník by určitě rád viděl ZuzankuNo nevadí.... někdy jindy
Zeusik píše:Twin píše:Tak to jsem zvědav jestli se potkátePetra píše:Tak sme se Standou usoudily že se scukneme u Mekáče na jižní spojce...)) co vy na to????
ještě by mě zajímalo kde ta jižní spojka jééééé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsou tam dva téměř proti sobě.
http://mapy.cz/#x=14.442148&y=50.033766 ... 0.964537_6
Jednoduchémekač ve směru černy most
Vy jste tak hodní kluciSinner píše:Pravděpodobně se zúčastním sobotní kávičky.![]()
Teším se.
Peťane,to nevadí. Dúležitější je mít práci a rodinku:-)chápej źenu,je doma celej den sama a jeśtě těhotná! Taky mě z toho hrabaloPlukovník píše:Samo že musím do práce...pojedu na Dakarovi.....nemohu slíbiti zda mne dozor propustí.......sere mne to, ale chlebodárce se nenasírá zbytečně.....vymrdan....krize
....copek něco se nelíbí.
..né...v poho
chodím rád o víkendech.....
![]()
takže přijedu asi jako Martin na bílém koni..očekáván, ale mnohdy se stejnak nedostaví......do toho motorkářský domácí teror...mašina bude v garáži, smutno.....potvzuji Foxe - nespojíš mladou rodinu a mladého motorkáře.......
tvle....co dělám špatně, nonstop v práci, stojka, akorát chci volno na motorku![]()
no snad to vyjde, jinak se narodí dcerka, a zapijeme, a na jaře budu snad zase normální....mějte se hezky kamarádi
už se nemůžu dočkatVitouš píše:Petro přivezl jsem si z chalupy versače tak budu moc zítra s váma na kávu.Standa mě říkal že je to ten mekáč od baranďáku směr Černý most.tak se snad najdeme.
Vidím to stejněZeusik píše:Bylo super rád sem vás vidělněkdy zopákneme
Ja ted dorazila dom. zmrzla jak prase. Lezim ve vane a pomale rozmrzamvitas píše:Vidím to stejněZeusik píše:Bylo super rád sem vás vidělněkdy zopákneme
Taky jsem rád že jsem vás zase viděl.I kamárád Pavel byl nadšenej že vás poznal.Ale Petro kde je ta fotka kde jsi i ty s námi dohromady?
aha,,,ta tam není,,mrknu a dodám joVitouš píše:Taky jsem rád že jsem vás zase viděl.I kamárád Pavel byl nadšenej že vás poznal.Ale Petro kde je ta fotka kde jsi i ty s námi dohromady?![]()
už vím proč,,je nějaká poškozenáPetra píše:aha,,,ta tam není,,mrknu a dodám joVitouš píše:Taky jsem rád že jsem vás zase viděl.I kamárád Pavel byl nadšenej že vás poznal.Ale Petro kde je ta fotka kde jsi i ty s námi dohromady?![]()
))) hm,,,koukám,,že tady se nic neutají
))
Jen se nedělej, nám nebude vadit, že tam vypadáš jako strašidlo.Petra píše:už vím proč,,je nějaká poškozenáPetra píše:aha,,,ta tam není,,mrknu a dodám joVitouš píše:Taky jsem rád že jsem vás zase viděl.I kamárád Pavel byl nadšenej že vás poznal.Ale Petro kde je ta fotka kde jsi i ty s námi dohromady?![]()
))) hm,,,koukám,,že tady se nic neutají
))
(((proto se neskopírovala:-((