Prosím vaše návrhy a postřehy sem!
Potom to nějak roztřídíme. Předběžně si to tady povede asi Jahoďák, ale možná také XsarkanX.
Třeba uděláme velký celodenní přejezd mezi ČR a SR nebo naopak.

Hmmm, Jahodovy sarkanSinner píše:Začíná se připravovat sraz 2013
Prosím vaše návrhy a postřehy sem!
Potom to nějak roztřídíme. Předběžně si to tady povede asi Jahoďák, ale možná také XsarkanX.
Třeba uděláme velký celodenní přejezd mezi ČR a SR nebo naopak.co já vím koho co napadne
kanko00 píše:PLS lidi, dajte uz predbezny, asi velmi predbezny,udaj o tom kedy a kde.
Nech si viem planovat dovolenku tak, aby som bol aj na zraze...
Do Rakuska by om isiel s Vami, ak nebudete jazdit teren..Plukovník Hu-Hu píše:já jsem zaslechl že u Ovina to bylo supr, tak když se i nabídl že to zařídí....![]()
bych jel k Ovinovi......na jih....
a ještě k tomu má teď to BMWtermín je mi zatím jedno.....očekávák přelom květen a červen Albanii....a na podzim září...třeba Rakousko.....
To by asi šlo...kanko00 píše:Do Rakuska by om isiel s Vami, ak nebudete jazdit tern..Plukovník Hu-Hu píše:já jsem zaslechl že u Ovina to bylo supr, tak když se i nabídl že to zařídí....![]()
bych jel k Ovinovi......na jih....
a ještě k tomu má teď to BMWtermín je mi zatím jedno.....očekávák přelom květen a červen Albanii....a na podzim září...třeba Rakousko.....
PROVEDUSinner píše:Vážení akce "sraz 2013" se blíží ke svému začátku příprav. Anketa se moc nevyvedla a bylo by třeba opravdu především navrhnout místo. Můj odhad že Ovinova akce by patřila k těm co jsou vítány více než jiné, bych další přípravu předal do zručných rukou Ovina. A tímto jsem tedy poněkud nedemokratickyurčil jako místo a dobu dalšího srazu to místo, které vybere Ovin.
Ovine prosím pusť se do toho! Myslím, že není na co čekat.![]()
Díky.
Pokud by to šlo, tak to udělej konec června.Ovin píše:termín asi zase jako minule to bylo nějak začátkem června.
OdatumovatSinner píše:to by snad šlo.jen to musíte odatumovat.
myslim ze anketaOvin píše:PROVEDUSinner píše:Vážení akce "sraz 2013" se blíží ke svému začátku příprav. Anketa se moc nevyvedla a bylo by třeba opravdu především navrhnout místo. Můj odhad že Ovinova akce by patřila k těm co jsou vítány více než jiné, bych další přípravu předal do zručných rukou Ovina. A tímto jsem tedy poněkud nedemokratickyurčil jako místo a dobu dalšího srazu to místo, které vybere Ovin.
Ovine prosím pusť se do toho! Myslím, že není na co čekat.![]()
Díky.