Maty
Já už mu volal někdy pře vánoci. Prej nejdříve v březnuDave842 píše:Už jsme s kámošem přihlášení
Pockej to nejak nechapu, na kdy si se hlasil? Ja kdyz jsem mu volal, tak mi rek, ze jak bude mit nejaky termin tak da vedet do emaila, s tim ze se bude snazit spustit to co nejdrive, ale nejdriv to pude asi az prave v tom breznu.Dave842 píše:Tak nakonec je už plno.. :-/ Mohl to říct hned..
Pockej to nejak nechapu, na kdy si se hlasil? Ja kdyz jsem mu volal, tak mi rek, ze jak bude mit nejaky termin tak da vedet do emaila, s tim ze se bude snazit spustit to co nejdrive, ale nejdriv to pude asi az prave v tom breznu.Dave842 píše:Tak nakonec je už plno.. :-/ Mohl to říct hned..
Aha uz jsem na to prisel.Sinner píše:Pockej to nejak nechapu, na kdy si se hlasil? Ja kdyz jsem mu volal, tak mi rek, ze jak bude mit nejaky termin tak da vedet do emaila, s tim ze se bude snazit spustit to co nejdrive, ale nejdriv to pude asi az prave v tom breznu.Dave842 píše:Tak nakonec je už plno.. :-/ Mohl to říct hned..
Taky už nepokládáš.Takže jsi určitě zvolil tu lepší cestumartinbrejcha píše:tak tomuhle se říká enduroškola![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aqKAtz3o ... r_embedded
Si pamatuju, jak po podobných 100km offroadu jsem se zastavil před Kauflandem, že si koupím
pořádnej biftek k večeři. A jak jsem byl totálně zesláblej, jsem se tam před vchodem svalil jak
švěstka, motorka nabalená, brašny i kufr + 20kg bláta....takže 300kg+můj metráček.......
Dva chlapi se snažili postavit motorku, ale protože nevěděli jak, tak se jim to nepodařilo.
Když jsem polapil dech, tak jsem si ji k úžasu okoločumilů postavil sám![]()
Ale cejtim, jak ta fyzička jde se stářím do kelu... musím začít zase cvičit![]()
Maty