kanko00 píše:Dam "teplaky" pod gate a zeby? Vsak 300 km je tak na 2,5 hodiny jazdy...
JJ knedlo kačeno zeloKOMETA píše:Vzhledem k tomu že nemám motorku,,, dojela bych,, pokud by nevadilo,, že přifrčím autemRáda Vás uvidím,,Třeba pojede i můj mužík
Radečku,,tak jsem byla s Tebou a Vlastičkou že jo?
NO NORadek píše:JJ knedlo kačeno zeloKOMETA píše:Vzhledem k tomu že nemám motorku,,, dojela bych,, pokud by nevadilo,, že přifrčím autemRáda Vás uvidím,,Třeba pojede i můj mužík
Radečku,,tak jsem byla s Tebou a Vlastičkou že jo?
Já jsem na tom stejně.Vitouš píše:Také rád pojedu ale zatím to nedokážu na 100% potvrdit.![]()
Tak už vím že mužu v říjnu prakticky kdykoliv kromě víkendu 12 - 13.10.2013 tak že letos budu muset podzimního buřta vynechat.Radek píše:Po malé diskuzi ,bych termín viděl 12-13. 10. Kluci ze slovenska ,kdyby chtěli přijet mužou přespat v pátek u nás.....
Tak kdo může písněte.....
dej semtomrider píše:vítejte
Několik kilometrů na polské straně mají schůzku (polská společnost xf650 jezdců), ale během 05 - 06 X
Nejsem ale organizátor by se měl podílet.
To se zkusit připojit ..?
P. S. Nevím, česky - já používám Google Translator. S pozdravem.
tomrider
Milana škrkni,ten nedorazí.Radek píše:Zatím koukám to s váma vypadá bledě....Asi se naseru a objedu vás všechny já
.
Předdběžně asi : Já + Vlasta
Zeusík
Pech
Kometa + asi Milan
TAK TO GRATULUJIsonyk píše:Zdarec, no jelikos stale nemam auto protoze nejsem schopnej si vybrat a jelikos sem se v sobotu 14.9. 2013 ozenil a zjistil ze cekame rodinu motorka sla z baraku. takze pokud budu doma a budu mit k dispozici auto tak bych s manzelkou treba dorazil na pokec aspon
Hodně štěstí novomanželům!sonyk píše:Zdarec, no jelikos stale nemam auto protoze nejsem schopnej si vybrat a jelikos sem se v sobotu 14.9. 2013 ozenil a zjistil ze cekame rodinu motorka sla z baraku. takze pokud budu doma a budu mit k dispozici auto tak bych s manzelkou treba dorazil na pokec aspon