téma jsem stáhl z Nosičů kufrů - Míro po termínu 3.4.2014 to smaž, at to tu nezasíráme - dík
shánění nosičů pro Jirku bylo bez výsledku.

Zahájil jsem diskuzi na téma nových nosičů u Bartuse. Jsem dohodnutej, že je Jirkovi na místě během dvou hodin svaří a pokud nám neva ,že nebudou nalakovaný tak může hned jet dál...

Je ochotnej, ale vše se musí předem dohodnout

Bartus je kousek od Ostravy....byl by ochoten si udělat formu ( což ho něco stojí navíc) a pak by je mohl dělat bez přistavení motorky.......ovšem by musela být závazná objednávka alespon tři nosiče !!!!!
Na přistavení motorky jsme dohodnuti za cca 14 dní....o víkendu 4 - 6.4
takže kdyby to tu někdo zorganizoval, složil zálohu - tak můžete mít držáky kufrů bez starostí, pouze objednat a nechat si to poslat poštou....ti co bydlí kousek od Ostravy....si můžou zajet a Bartus jim je napasuje přímo na mašinu.....
Takže jestli někdo bezradně shání a myslí to vážně

Jediné - pokud by byly skutečně další objednávky - musel by se tam ten Jirkův nosič nechat, a Bartus by do cca týdne udělal tu formu - a pak by začal rozesílat... a my to musíme vědět a ten nosič mu fakt nechat
Takže- výsledek - pokud opravdu někdo chce nosiče kufrů od Bartuse ( nejen jako zadní padáky, ale i jako nosiče Alu kufrů )
můžete se zde napsat....
zatím jsou další dva zájemci.....
Výroba Prvního kusu o víkendu 4-6.4, do týdne kopyto, a do cca dalších 14 dní odesílání předem objednaných nosičů...poté už každý může využít , že to Bartus bude mít v Nabídce ( tedy jestli se nás sejde víc, jinak si je nechá udělat Jirka a Bartus se na kopyto vyprdne ...... tudíž si tam pak může každý zajet sám )
Nemám zrovna času nazbyt, ale rád pomůžu těm co opravdu shánějí.
Zatím ahoj
odkaz - http://www.bartus.ic.cz/