Ahoj všem,
se zármutkem v srdci oznamuji prodej mého freewa .Nikdy mě nenechal na holičkách. Minulý rok měněn olej ve vydlích, pravidelně měněn olej i filtr. Rv 2001 v dobrém stavu. Nové pneu, padáky, mřížka chladiče, nová rozeta, zadní kufr.Cena je 38000,- kč. Fotky nahraju během víkendu. Kdyby jste o někom věděli tak dejte vědět.Prodávám bohužel jen z rodinných důvodů(bohužel jsem se je dozvěděl dnes) jinak bych neprodával .Nicméně vás parto neopouštím já se z toho vyhrabu a za max. rok jsem zpátky. Na sraz si snad půjčím skůtra jinak auto pořád mám. Tak zatím ahoj.
prodej freewa
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
prodej freewa
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Re: prodej freewa
Skutra si pujč od SINNERA ,ale vyjeď o dva dny dřív...... Jinak buřta ,třeba letního asi u tebe....
RADEK
RADEK
Naahodoodou o vikendu jsem na nem ujel 230 km. Praha Bechyne Praha. Bylo to docels masakridni. Jel jsem po silnici c105. Ale super zazitek.Vlasta píše:Skutra si pujč od SINNERA ,ale vyjeď o dva dny dřív...... Jinak buřta ,třeba letního asi u tebe....
RADEK
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Náhradní spínaci skříňka s dvěma klíči, měnič napětí, náhradní duše, vodítko řetězu a ještě nějaké věci dám k motorce.
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Vyřešeno, zamykám.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ