Ale ako často treba čistiť malé hnacie koliečko reťaze čo je skryté v motore ?
Stačí to raz za sezónu, alebo treba častejšie ?
palciatko píše: a ci ich tam mas vsetky
No jo.Ale Mirek (Sinner) nečistí moc celého Wětráka a když jedu na vyjíždce za ním tak na mě od něj létá bláto.Household píše:Vitaj v klube Sinner, asi je na čase začať![]()
Si ma potešil, že nie som sám![]()
Se vytahuješ, ale sám si se přiznal že si měl strach aby tě nepomluvili.Vitouš píše:No jo.Ale Mirek (Sinner) nečistí moc celého Wětráka a když jedu na vyjíždce za ním tak na mě od něj létá bláto.Household píše:Vitaj v klube Sinner, asi je na čase začať![]()
Si ma potešil, že nie som sám![]()
Household píše:traxxas tú používam už od 08.2008a poviem na rovinu som s tým max. spokojný. Nenecháva to žiadny bordel, a čistí to max. super. Ak chceš aj detail foto mám a môžem poslať.
A myslím, že aj kanko00 ju používa![]()
Ale medzi nami, je trochen drahá, lebo Louis ju má za 18,95 Euro
Louis.de Product code: 10003114
Prezentačné video
Benzínem bych to rozhodně nemyl.Četl jsem nškolik testů a schodli se v tom NEČISTIT BENZÍNEM.Dokonce nějaký test zde byl na netu.Benzín prý vyvoláva naboptnání kroužků a posléze tvrdnutí kroužků.Starej řetěz jsem již vyhodil.Snad bych ještě našel nějaký kroužek ze spojky.hace píše:Hele myslíte teda že mejt řetěž v tecnickym benzínu nemůžu??Tímto bych ctěl poprosit Vitouše,o 3 dílky nebo o ty gumičky z nich ze starýho řetezu.Pokud je ještě máš,chci zkusit jestli nabobtnaj.Když sem koukal na ty testy tak nikdo neřek termín technickej benzín ale jenom benzín.Ale je mi jasný že nikdo nebude mejt naturalem nic,že je asi řeč o technickym...no prostě mi de o to že ho mužu z práce nafasovat hektolitry
Household píše:Inak tým bielym sajrajtovým mazadlom mažem všetky šroubiky na Freewe. Jednak ich premažem a jednak ich zalepím a nepovoľujú sa.
Celkom sa mi to osvedčilo.