tak jsem jiz tyden majitelem teto plne uspokojitelne cervene krasky.
Koupil jsem ji za 30tisic. R.v. 1999 a najeto 47tis. Pry mela menenou retezovku,pneumatiky jsou nove a lozisko zadniho kola take meneno.K motorce jsem dostal celkem peknou helmu a take kufr na dve helmy.Puvodniho majitele jsem jeste ukecal na boty za 1000kc.Udajne kupovane letos za 4500kc, ale nevim zda tomu verit.
Motorka po vzhledove strance vypada jak nova.Najit nejaky skrabanec jen tak nelze.Tezko rict zda je lak puvodni.
Po strance technicke mi nepripada spatna.Kamarad mi rikal,ze se mu zda, ze huci nejake lozisko v motore, ale me to nepripadalo a dnes poslouchal i muj otec, ktery je vyucen mechanikem a rikal, ze mu take nepripada.
Jedina vec, ktera me zklamala byl zadni kufr. Stal na nejake plechove plotne, ktera delala vselijake klepajici zvuky.
Zkousel jsem vypodlozit gumama,mechovkama a nic nepomohlo. Na jare pujdu do nejakeho GIVI s plastovou plotnou. Na motorce nejradeji jezdim sam jelikoz si uziju jizdu a vim co si dovolit. Sice se to moji moc nelibi jelikoz by se rada porad vozila,ale ta dostala me auto.)
Dnes jsem udelal par fotek a jedno video(velmi slabym malym fotakem).Neni to moc kvalitni.
Jak bude pekne pocasi tak vytahnu poradny CANON

Doufam, ze moje spokojenost neopadne a ze se dostanu na nejaky sraz v okoli moravy .
PREJI VITR V ZADECH
TOM