Myslím, že dobré řešení by mohlo být to, co použil Martin G.
Celkově ale výměnu hodnotím kladně, protože nápor na tělo je podstatně menší

Jak to tady tak čtu, tak má tak 80% lidí motajících se kolem XFek 185 cm (na výškuVitouš píše:Já dal na Freewa stejné plaxi jako ty Libore.Mé poznatky byli že v oblasti těla to bylo ok.Ale jak píše kankOO při rychlosti nad 120 km/h se mě turbulence dostala do oblasti hlavy.Při mích 185 cm jsem to řešíl tak že jsem se lehce skrčil nebo naopak zpřímil tím se proud vzduchu dostal do oblasti krku a to bylo snesitelné.Jinak myslím že jsi udělal dobře.To plexi vypadá dobře a kreje lépe než originál plexi.
Co mám zkušenosti z různých návštěv kamarádů a příbuzných, tak na loupež hada jaksi nikdo neměl pomyšleníVitouš píše:To je dobrej vtípek aby ti ale neukradli toho hada.
¨Household píše:Dobrýýý![]()
Na tú Dážďovku (žížalu) by sa dala chytiť poriadna ryba![]()
To u Vás po tých výdatných dažďoch a povodniach toto lezie zo zeme ???
Pro bažanta jsem se nevracel. Kdo by mu oškubal peříSinner píše:Dal jsem to bez tvého svolení na supertenere.cz A kluk se tam ptá jestli byl bažant na víně nebo na slanině, tak jsem řikal že nevím jen jsem rád že ne v nemocnici u postele.![]()
Mimochodem, tahle trefená přilba je prej tišší ne schuberth c3 a to je co říci![]()
![]()
![]()
Kámoš je má obje dvě. Zitra si du na 4 hodinky půjčit KTM 990 Adventure a měl jsem jet právě v téhle te přilbě, bo moje se krapítek rozpadla. Ale přišli dnes náhradní součástky tak pojedu ve své rámusácké.Kdyby jste mně videl někde prolítnout kolem Zbečna a nezdravil jsem tak to není kvůli tomu že jsem nafokaný ale posraný abych to nepoložil. Je to přeci jen docela raketa. Jak jízdně tak finančně. A do měsíce budeme prověřovat Triumph Tiger1050
Díky kanko00. V diskuzi je tam odkaz na fotogalerii na rajčeti. Při troše trpělivosti je tam možné najít i zástupce našeho cechukanko00 píše:Na tejto stranke skoro uplne dolu mas vysledky z jazd aj finale: http://motoride.sk/c/3842/motoride-xl-s ... abava.html
Alebo tu cele pokope: http://motoride.sk/prilohy/2011/MSR-2011-vysledky.pdf
90 čísel a 14 a půl kilakanko00 píše:Koksoooo, aka mala ryba!![]()
![]()