Zraz SLOVENSKO 2012, 15-17června
Re: Zraz SLOVENSKO 2012
Vydek bych to na rosice co?
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
už se nemůžu dočkat, až bude vodit Kankoo svoji kawičku po pískukanko00 píše:prejazd po novej asfaltke cez borovicove lesy cez povodne vojenske pasmo by mohlo zaujat....Spät sa vratime pre pieskomilov a pojdeme na Dobru Vodu.... Toto moze byt vo stvrtok.
V piatok doobeda mozeme dat jazdu napr. Cachtice a kopanice a sup spät do tabora.... Sa nedoplatite za slovensky bezin![]()
![]()

Ale když se budeš držet hnedka za mnou v mojí stopě, tak se ti pojede nejlépe

Maty
No na tych mojich race gumach asi moc nie. 
Mam info od riaditelky Planinky. Potrebujem nastrel kto prijde skor, teda vo stvrtok.
Vo stvrtok mozeme dat tie Cachtice a Kopanice.
V piatok dame piesky na Zahori. Teda musim to vybavit, lebo vobec to nie je sranda.
P.s.: hodim sem info k ubytovaniu.

Mam info od riaditelky Planinky. Potrebujem nastrel kto prijde skor, teda vo stvrtok.
V piatok dame piesky na Zahori. Teda musim to vybavit, lebo vobec to nie je sranda.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Dorazím ve čtvrtek taky
dělám si poznámku
"milý deníčku, ve čtvrtek 14.06 si pojedu dobrovolně zničit játra alkoholem a kamarádům za to rozsekám třmeny kladivem na bubnech. Tím nemyslím jejich stroje, leč jejich sluchové aparáty. Bojím se trochu ceny benzínu, protože u nás bych si litr koupil tak asi za 5 možná 6 vajíček, nebo kilo jablek. Na Slovensku to taková láce asi nebude"

"milý deníčku, ve čtvrtek 14.06 si pojedu dobrovolně zničit játra alkoholem a kamarádům za to rozsekám třmeny kladivem na bubnech. Tím nemyslím jejich stroje, leč jejich sluchové aparáty. Bojím se trochu ceny benzínu, protože u nás bych si litr koupil tak asi za 5 možná 6 vajíček, nebo kilo jablek. Na Slovensku to taková láce asi nebude"

ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- martinbrejcha
já taky ve čtvrtek.
nedejbože, když bude pršet, to bude zase v alejich nablito
Maty
nedejbože, když bude pršet, to bude zase v alejich nablito

Maty
- Plukovník
Pokusím se dát ten čtvrtek......chtít mohu...ale podle práce...aktualizuji těsně cca týden před odjezdem...piš mě tak na 95 %
chci jet tak na 180 %
takže to nějak dopadne..těším se

Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- LiborZ
Zatím ještě nevím jestli čtvrtek stihnu, ale mohl bych se připojit v pátek na Záhorí. I když vzhledem k obutí pouze jako pozorovatel.kanko00 píše:No na tych mojich race gumach asi moc nie.
kanko00, máš nějaký plán případné čtvrteční vyjížďky?
- martinbrejcha
Libore, pokud tomu dobře rozumím, během čtvrtka příjezd české sekce a vyjíždka v pátek ?????
Maty
Maty
- LiborZ
Martine, podle tohoto to vypadá na výjezd ve čtvrtek i v pátek (a sobotukanko00 píše:No na tych mojich race gumach asi moc nie.

- martinbrejcha
já bych klidně potvrdil i tu středu. Ale je to těžký. Plácat dovolenou a drahým benzínem, kdyby
nebylo aspoň trošku slušný počasí se mi nechce. Do toho to tady je samej podnikatel, ce je
samý "kdyby, nevím, asi, možná, jestli" chápu, že si musej vydělat na chleba a když nejsou v práci,
tak jsou o hladu....
Proto potvrzuji příjezd čtvrtek, kdyby se pár lidí domluvilo dříve, a bylo počasí, klidně přijedu ve středu
a přespím někde ve spacáku s flaškou rumu proti medvědům.
Maty
nebylo aspoň trošku slušný počasí se mi nechce. Do toho to tady je samej podnikatel, ce je
samý "kdyby, nevím, asi, možná, jestli" chápu, že si musej vydělat na chleba a když nejsou v práci,
tak jsou o hladu....
Proto potvrzuji příjezd čtvrtek, kdyby se pár lidí domluvilo dříve, a bylo počasí, klidně přijedu ve středu
a přespím někde ve spacáku s flaškou rumu proti medvědům.
Maty
So stredou pocitam iba ked prijde par ludi a poobede v stredu by sme dali kratky vylet. Cca 100 Km.
Na stvrtok planujem o cca 11,00 -11,30 vyjazd na zahorie. Momentalne je iba problem vybavit LEGALNY vjazd na piesky. Ako alternativa zostava sukromna countrycrossova trat. Na zlatom Slovensku je vsetko mimo cesty zakazane - trestny cin. Vybavvujem to s ludmi, ktori s tym maju skusenosti. Takze uvidime....
Inak stale uvazujem nad tym, ci stredu neposunieme ma stvrtok a stvrtok na piatok. S tym, ze v piatok by sme od rana isli v klude na zahorie a vratili sa poobede. Stihol by som vitat prichadzajucich.
Planovat to na 6 dni sa mi zda moc. Dohodnem, ze kto chce moze prijst v stredu vecer. Vo stvrtok pozrieme kopanice a hrad cachtice. Light vyletik. Dame sa dokopy z dalsimi co prijdu na Planinku a v piatok rano hor sa na Zahorie a pieskovy vyjazd....
Buduci tyzden idem na stretnutie s riaditelkou do Planinky. Da mi posledne info. Mam aj dobru spravu, povolila aj stany iba s poplatkom za osobu. Presne ceny mi da po objednavke za vsetky formy ubytovania.
A este jedna vec, nakolko v kastieli bude v sobotu svadba, slubil som jej, ze nebudeme rusit a neublizime neveste.
Na stvrtok planujem o cca 11,00 -11,30 vyjazd na zahorie. Momentalne je iba problem vybavit LEGALNY vjazd na piesky. Ako alternativa zostava sukromna countrycrossova trat. Na zlatom Slovensku je vsetko mimo cesty zakazane - trestny cin. Vybavvujem to s ludmi, ktori s tym maju skusenosti. Takze uvidime....
Inak stale uvazujem nad tym, ci stredu neposunieme ma stvrtok a stvrtok na piatok. S tym, ze v piatok by sme od rana isli v klude na zahorie a vratili sa poobede. Stihol by som vitat prichadzajucich.
Planovat to na 6 dni sa mi zda moc. Dohodnem, ze kto chce moze prijst v stredu vecer. Vo stvrtok pozrieme kopanice a hrad cachtice. Light vyletik. Dame sa dokopy z dalsimi co prijdu na Planinku a v piatok rano hor sa na Zahorie a pieskovy vyjazd....
Buduci tyzden idem na stretnutie s riaditelkou do Planinky. Da mi posledne info. Mam aj dobru spravu, povolila aj stany iba s poplatkom za osobu. Presne ceny mi da po objednavke za vsetky formy ubytovania.
A este jedna vec, nakolko v kastieli bude v sobotu svadba, slubil som jej, ze nebudeme rusit a neublizime neveste.

- šimi
Sliby chyby Kankookanko00 píše:So stredou pocitam iba ked prijde par ludi a poobede v stredu by sme dali kratky vylet. Cca 100 Km.
A est![]()
e jedna vec, nakolko v kastieli bude v sobotu svadba, slubil som jej, ze nebudeme rusit a neublizime neveste.

Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Pre kolonu z Moravy a takeho strieborno oranzoveho skaredeho Freewinda (nikdy by som taku motorku nekupil, ze jo....) vyhlasujem the end a game over!!!
Toto ja nemozem riskovat. Uz ten postoj je nebezpecny.... Co potom ucast...

Toto ja nemozem riskovat. Uz ten postoj je nebezpecny.... Co potom ucast...

Takze navrhujem pevne tento program:
- stvrtok: okolo obeda (tesne poobede): vyjazd s prvymi ucastnikmi: smer Cachtice - Stara Tura a spät
- piatok: dooobeda, povedze 10,00 - 11,00 hod odchod na Zahorie: jazda v piesku (podla doladenia CC trat pri malackach http://motoride.sk/c/3048/pozvanka-moto ... ahori.html pripadne s miernym riskom skusime vojensku pieskovnu
Vecer vitame prichadzajucich ucastnikov v Planinke (teda Ti co budu stat na nohach po pieskovom vylete)
- sobota: rano 9,30 odjazd na spolocny vyjazd Freewind zrazu 2012_Slovensko
Po navrate, tichucke posedenie pri ohni, bez alkoholu, bez kriku a bez rusenia svadby... hehehehehehehehe
- nedela: "rozdrapenie" ociek, zistenie stavu telesnej schranky a hlaviciek a postupny rozchod doov
Moje cislo +421905100011
- stvrtok: okolo obeda (tesne poobede): vyjazd s prvymi ucastnikmi: smer Cachtice - Stara Tura a spät
- piatok: dooobeda, povedze 10,00 - 11,00 hod odchod na Zahorie: jazda v piesku (podla doladenia CC trat pri malackach http://motoride.sk/c/3048/pozvanka-moto ... ahori.html pripadne s miernym riskom skusime vojensku pieskovnu
Vecer vitame prichadzajucich ucastnikov v Planinke (teda Ti co budu stat na nohach po pieskovom vylete)

Po navrate, tichucke posedenie pri ohni, bez alkoholu, bez kriku a bez rusenia svadby... hehehehehehehehe
- nedela: "rozdrapenie" ociek, zistenie stavu telesnej schranky a hlaviciek a postupny rozchod doov
Moje cislo +421905100011
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Kolona z moravy bude bohatá,,kufry plné slivovice a v čele oranžové žihadlo,,,a já plnou kapsu trsátek pro jednoho známehokanko00 píše:Pre kolonu z Moravy a takeho strieborno oranzoveho skaredeho Freewinda (nikdy by som taku motorku nekupil, ze jo....) vyhlasujem the end a game over!!!![]()
![]()
![]()
Toto ja nemozem riskovat. Uz ten postoj je nebezpecny.... Co potom ucast...![]()
![]()

- martinbrejcha
kujva, nalitej a unášejíce nevěstu na bílým klavíru ......
no, dobře to vypadá prozatím
Maty
no, dobře to vypadá prozatím

Maty
Deticky moje osprostene.... Nestraste ma!

-
Neboj to že bude vdaná nám nevadíkanko00 píše:Deticky moje osprostene.... Nestraste ma!![]()

FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít 

- martinbrejcha
a ještě jsem na konci prezentace Planinky našel něco moc zajímavýho.
Areál dopĺňajú menšie a väčšie ihrisko na loptové hry, upravené ohniská na večerné opekačky a kaskádové jazierka. Pobyt spríjemní aj prehliadka našej mini-ZOO:zajačiky, srnčeky, pávy,bažanty,koza,sliepky,psy.
Takže česnek a ostatní koření s sebou, aby měla nevěsta i kulinářský orgasmus
Maty
Areál dopĺňajú menšie a väčšie ihrisko na loptové hry, upravené ohniská na večerné opekačky a kaskádové jazierka. Pobyt spríjemní aj prehliadka našej mini-ZOO:zajačiky, srnčeky, pávy,bažanty,koza,sliepky,psy.
Takže česnek a ostatní koření s sebou, aby měla nevěsta i kulinářský orgasmus

Maty
Tak kdy simi vyrazime, co si mam napsat do kalendaria
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
stačí se seznámit a je tojahodak píše:Neboj to že bude vdaná nám nevadíkanko00 píše:Deticky moje osprostene.... Nestraste ma!![]()
to snad není nádor
![]()
![]()
.Jak to řikala paní v kempu na srazu:minule přijeli motorkáři a tady všude mi šukali venku no prostě hrůza
![]()
![]()
![]()

- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Ty písky vypadají moc dobře.kanko00 píše:Takze navrhujem pevne tento program:
Moje cislo +421905100011
Už se těším.

Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- LiborZ
Tento odkaz už tady jedenkrát byl, takže jen pro připomenutí loňské akce z onoho místaJ-Fox píše:Ty písky vypadají moc dobře.kanko00 píše:Takze navrhujem pevne tento program:
Moje cislo +421905100011
Už se těším.

Mimochodem, chystá se tam někdo s windem letos