Zítra ti ho oměřim. Pokud na to dřív neodpoví další z X majitelů (namátkově Hroch, Vitouš, Hace...)Frostys píše:Jaký rozměry má ten tvůj výfuk ? Průměr,délka, vstup ?![]()
To budeš asi rechlejší mám přeci freewa na chalupě tak že bych mohl odpovědět až po neděli.(Pokud bych na to ovšem nezapomě jsem už starší pánRimmerak píše:Zítra ti ho oměřim. Pokud na to dřív neodpoví další z X majitelů (namátkově Hroch, Vitouš, Hace...)Frostys píše:Jaký rozměry má ten tvůj výfuk ? Průměr,délka, vstup ?![]()
Vitouš píše:To budeš asi rechlejší mám přeci freewa na chalupě tak že bych mohl odpovědět až po neděli.(Pokud bych na to ovšem nezapomě jsem už starší pánRimmerak píše:Zítra ti ho oměřim. Pokud na to dřív neodpoví další z X majitelů (namátkově Hroch, Vitouš, Hace...)Frostys píše:Jaký rozměry má ten tvůj výfuk ? Průměr,délka, vstup ?![]()
)
Já myslím že při dnešní stavbě motoru 95000km není nijak moc.Pokud je vše vpořádku,vůbec bych se toho nebál.Mejras píše:Ale má dost nalítáno nato že je to 2005![]()
![]()
JJ, opravdu se tomu dá věřit. Jednou byl v TV taxi z řecka, mercedes z roku 70 a měl najeto dva miliony kilometrů. Odkoupilo ho od toho taxikáře nějaký muzeum v Raichu.šimi píše:Když jsem kupoval svou Fabii v obchodě novou,tak mě říkali že garance je na 300 000 km,ale když budu jezdit normálně tak v pohodě vydrží 500
000.Auto mám šestým rokem a mám najeto "už" 46 000 km.Tak nevím,nevím,jestli se té hranice půl milionu dožiju.![]()
![]()
Děkuji. Jo to je pravda, podle počítače je aktuální spotřeba při 80-90km/h na pětku kolem 2,5-3 litrů. Když zapne turbo, de to nad desetkanko00 píše:Pri kupe aut sa nepozera na cislo na tacho. Narodny sport vo vych. Europe je hranie sa s tymito ciselkami. Pozera sa na technicky stav auta.
Dnesne auta nevydrzia to, co Mercedes z roku 1970 ani nahodou.
Vtedy mal 2,5 D vykon 100 koni (mozno) pri 3500 ot/m. Teraz ma nafetovany diesel 1,6 vykon 120-130 koni pri 6000 ot/min.
70% ludi si mysli ze TDI, CRDI, HDI, TDCI a pod su pretekarske motory co tahaju ako krava a nic nezeru. A po nahanacke motora ho este so zeravym turbom vypnu.
Nech ti Punto sluzi. Ta 1,3 JTD je jeden z najlepsich motorov v tejto triede.
10 litry jsem myslel okamžitou spotřebu. Průměrná je 4,5kanko00 píše:...."70% ludi si mysli ze TDI, CRDI, HDI, TDCI a pod su pretekarske motory co tahaju ako krava a nic nezeru. A po nahanacke motora ho este so zeravym turbom vypnu"....
Toto som napisal ako konstatovanie! A je to omyl, velky omyl. Chudatka motory. Potom im po 30-40000 km odchadzaju turba.
Nepretekaj s tym autom. Ten motor Ti nikdy nemoze v seriovom stave a v beznej premavke zozrat 10 litrov. To je len udaj pri akceleracii o okamzitej spotrebe. Ak to auto nahanas, nikdy ho nevypni hned po zastaveni. Nechaj ho par sekund bezat na volnobeh, nech olej ochladi turbo.
Moje buduce auto bude urcite benzin....
A ty máš co za auto?Zeusik píše:ja to řikam pořat nafta je nafta a neměnil bych a už ani netankuju na levnych pumpach od dob co mi tam střelili ředidlo s nějakyma sračkamaale jinak spokojenost sice spotreba nejde pod 9 lit na sto km ale ten prostor a pohodli je nenahraditelne