No ale to má také něco do sebe, máš čistou nádrž a žádnj bordýlek v ní. Všechny nečistoty hned pryč, a asi na rozdíl od nás nemusíš mít strach přepnout na rezervu.Rimmerak píše:Děkuji moc, tak to jezdím už skoro rok na reservu

No ale to má také něco do sebe, máš čistou nádrž a žádnj bordýlek v ní. Všechny nečistoty hned pryč, a asi na rozdíl od nás nemusíš mít strach přepnout na rezervu.Rimmerak píše:Děkuji moc, tak to jezdím už skoro rok na reservu
No hlavně ukazatel stavu paliva ukazuje nějak podivně, když má nádrž mít 18.5 litru včetně rezervy a já po 200km jsem už v těch drobkách a po dalších 50 už ukazatel ukazuje prázdnou - a pak dotankuju do plný a vejde se tam 10-11 l. Takže tam ještě 7-8 je ale ukazuje že ne. K tomu, že by mi došel benzín se tedy nedostanu, protože po max 300km musím už jet k benzínce, protože moje nervy nevydrží koukat se na ten prázdnej ukazatel.Sinner píše:No ale to má také něco do sebe, máš čistou nádrž a žádnj bordýlek v ní. Všechny nečistoty hned pryč, a asi na rozdíl od nás nemusíš mít strach přepnout na rezervu.Rimmerak píše:Děkuji moc, tak to jezdím už skoro rok na reservu
Pravda, ale to platí jen u moderních strojůhroch píše:kdyz jsi na podzim dojel do garaze tak neni duvod proc na jare neodjed
spinacem to neni kdyz rika ze toci kdyby byl spatnej tak by ani netocilaRimmerak píše:Mě to občas zlobilo taky. Za vlhka. Stačí rozebrat a vypucovat snímač stisknutí spojkyTeda mě to pomohlo.
Otazka - lozisko startera namazat ako?To tvoje kvileni.To je ze starteru.Vlastni zkusenost.Kdyz to delsi dobu stoji tak to kvili.
Mě to mazal Deep a musel sundati výfuk.Ale kraásně to pomohlo.humusak píše:Otazka - lozisko startera namazat ako?To tvoje kvileni.To je ze starteru.Vlastni zkusenost.Kdyz to delsi dobu stoji tak to kvili.
Musim ho cely vybrat (treba dat dole vyfuk) alebo staci dat dole kryt spojky uz mazem?