Já jenom jestli mám spěchat do obchodu Radkovi pro bechera

Ale máš ho Radku u mě i tak.........dobrej tip
A plukovníku, dobrá volba, co jsem konzultoval s Cendurákama, GS Dakar má prej nejlepší podvozek v segmentu malých cendur.
Jen jsem to tipl,protože jsem brouzdal po bazaru v motorkářích a prostě mi ten dakar padl do okamartinbrejcha píše:tak plukovníku, povídej, jaká barva ???
Já jenom jestli mám spěchat do obchodu Radkovi pro bechera![]()
Ale máš ho Radku u mě i tak.........dobrej tip
A plukovníku, dobrá volba, co jsem konzultoval s Cendurákama, GS Dakar má prej nejlepší podvozek v segmentu malých cendur.
AHA..... tak jsem to pochopil dobře.... byl docela zklamanej když volalJ-Fox píše:Přijeli jsme, z auta vypadala úžasně, po hrubém zhédnutí to vypadalo že je rozhodnuto.
Pak ovšem začali vylézat na povrch mouchy. Celý rám je nastříkaný, zobák utržený a už dvakrát svařovaný, prasklý zadní světlo, chybějící kus plastu pod zadním světlem, podezřele moc opotřebovaný hefty, utrhlý šroub na padáku.
Petr najednou povídá. "hele, já tě asi nebudu trápit nějakým tlačením ceny dolu a pojedem"
Prodejce i jeho fotr najednou zrudli a začali smlouvat. Docela prča.
Ale to jistě povypráví Petr sám.
Nakonec jsme tedy odjeli tedy bez ní.
Myslel to tak, že Freewinda ti předal bez závad. Ale tady si všimneme že je nalomený zobák. A najednou z něj vyleze že už ho dvakrát vařil atd.Maxton píše:AHA..... tak jsem to pochopil dobře.... byl docela zklamanej když volalJ-Fox píše:Přijeli jsme, z auta vypadala úžasně, po hrubém zhédnutí to vypadalo že je rozhodnuto.
Pak ovšem začali vylézat na povrch mouchy. Celý rám je nastříkaný, zobák utržený a už dvakrát svařovaný, prasklý zadní světlo, chybějící kus plastu pod zadním světlem, podezřele moc opotřebovaný hefty, utrhlý šroub na padáku.
Petr najednou povídá. "hele, já tě asi nebudu trápit nějakým tlačením ceny dolu a pojedem"
Prodejce i jeho fotr najednou zrudli a začali smlouvat. Docela prča.
Ale to jistě povypráví Petr sám.
Nakonec jsme tedy odjeli tedy bez ní.... rikal ze v porovnáni s windem to byla pěkná mrdka
Myslím že nemusí a ani nevěší hlavu, je spíš poučenej.Vitouš píše:Tak to je opravdu nečekanej závěr.Já jsem ti Petře řikal že je to stím novím lakem divný.Podle toho co popsal Foxik tak jsi udělal dobře že jsi to nevzal.A nevěš hlavu
Nabídka je vyžší než poptávka a do jara času dost.Určitě něco seženeš co ti budem závidět.
![]()
Fernete to je jinej motor, oni nechali stejné označení, jako na fundurech a dakarech, ale je to 800, jen je udělanej tak aby nešel třeba jen přetiskováním změnit výkon na Foxovu úroveň. Jinak jsou ty motory totožný.Fernet píše:Jo plukovníku ještě k tomu BMW 650, ten chlapík co mě prodával freewa si pak pořídil to GS 650 hodně zánovní ale dost nadával, že prej zlatej freew, že má lepší řazení- BMW má motor od rotaxu, líp do zatáček a lepší posez. Za rok ho prodal a šel do XT 660 ta je prej nastejno s freewem ale brzo jí rozmlátil, tak šel do báva gs 1200 (on prachy neřeší) ta je prej vymakaná ale moc těžkáTakže ať děláš co děláš freewind je nejlepší.
hrubou silou to asi nebude. Plukovník by si určitě dokázal sjednat pořádek sám.............................Fernet píše:Na ja, doba je zlá, možná budeme muset přitvrdit a přetransformovat se na"HELLS ANGEL´S"
na freewindech, možná kdyby sme projeli párkrát kolem toho neplatičskýho hovada se zapálenýma pochodněma tak by se ti určitě vylepšila vyjednávací pozice, kdybys mu řek "raděj zaplať, kamarádi už jsou ňáký nasratí..."