Kámo, to nebyla tvoje vina

nikdo to netvrdí opakuju to už po několikátý a nikdo tě nechce napadnout, nebo spochybnit to, jak jsi se o mašinu staral ... kort když ti vše delali v servisu

... byla to podle mě jen souhra blbostí a náhod a prostě se to stalo (stáří motorky, vybrace, možná to jak dlouho stála ) nevim, nejak se to pořeší... jen já říkám že sem blbec, že mě to nenapadlo zkontrolovat jestli ho tam není moc. Chybama se člověk učí a příšte už to neudělám !!! .... Otazkou zůstává jestli kdybych ten olej upustil, jestli by se to stejne neposralo

... za to nikdo nemůže ... hale nejaky peníze to stát bude ... sere mi to, ale zase vim že budu mít mašinu v cajku a bez úniků, rovnou to nechám i seřídit, zkontrolovat a asi i odškrtit - zdá se mi že s těma 25 kw to žere jak tank ... a když zrovna nejedu po dálnici tak víc jak 100 km/h nejezdim a nenakládám tomu. Takže těžkou rukou to nebude ...
Tím bych to ukončil .... stalo se , stalo, asi se to stát mělo, je to holt život

jsou i horší věci

. Díky všem za pomoc a omlouvám se Plukovníkovi, jestli se ho cely tohle téma, tenhle préblém, nějak dotklo ... Promiň Kamaráde