tady klikanec
Ale prosím tě,to já letěl v Hošticích z větší výšky a do zmole,a taky jsem své tělo i Freewa zvednul bez proplémů.Vitouš píše:Je vidět že to má vpaži.Taky mě překvapilo že tu mášu tak lehce zvednul.Na tohoto týpka nemáme ani způlky.
Jestli to zvedneš s takovou lehkostíšimi píše:Ale prosím tě,to já letěl v Hošticích z větší výšky a do zmole,a taky jsem své tělo i Freewa zvednul bez proplémů.Vitouš píše:Je vidět že to má vpaži.Taky mě překvapilo že tu mášu tak lehce zvednul.Na tohoto týpka nemáme ani způlky.
![]()
![]()
![]()
Ale to skákání v terénu na silničních gumách a brzdění na předním kole i s kuframa,to je fakt frajer
A asi bych od něj nekoupil ani kameru nebo kufry.kanko00 píše:Po takomto zaobchadzani s motorkou, by som ju nekupil ako "predvadzacku"!![]()
Ta moto dostala do drzky....
Jazdec: je to pan jazdec....
Tak už víme koho mašinu budem zvedatJ-Fox píše:Jednou mě někdo natočí jak zvedám motorku a vy hned naděláte. . .![]()
![]()
Tak se zvedáním Freewa mám zkušeností dost a myslím si, že ho takhle zvednu taky. Vždyť je to váhově větší fichtl. Zvedal jsem i R1200GS a to jde dost dobře..to je jasný. Ale pak jsem zvedal AT 750 a to už byla fuška.....Jestli to zvedneš s takovou lehkostí![]()
TAK KLOBOUK DOLů.Já ho taky zvedám ale né jako on
on k tomu přišel a šup
![]()
.Takže až se uvidíme tak ti položim s vojí LEHCE na zem a kouknu se.Když mi to předvedeš jako on tak tě tady veřejně budu chválit co to dá
.Já už taky viděl pár frajerů co to zvedali ale nikdo to neudělal stakovou grácií
a tak efektně
V jízdě na něj nemáme asi nikdo znás.jahodak píše:On i ten parakotoul byl super![]()
![]()
.O jízdě nemluvě, je to borec.Ale ta zvedačka mě dostala
.Prostě všechno dělá určitě často
![]()
.TVL já mít takovou mašinu tak si přidělám postranní kolečka
,jen abych to neškrábl.To já to nemyslel s tím zvedáním špatně
.To víš že jde o grif vždyť co já se jí nazvedal
![]()
.A když jsem jí zvedal poprvý tak jsem myslel že chcípnu
![]()
.
Vitouš píše: ALE PARAKOTOUL MYSLÍM UMÍ SINNER STEJNĚ TAK DOBŘE NÉ LI LÉPE jak nám předvedl na podzimním buřtíku se svím skůtříkem.![]()
Počkejpočkej, ten bod dva si nějak protiřečí, nePlukovník píše:Ahoj Martas.....
tak já přečetl také tuny matroše.....na bmw 800 gs.....má jen 4 chyby.............1.malá nádrži vzhledem k nejnižší spotřebě ve své sekci
!!!!!!!! hlavně pro Adventure,,,,,
najdi v horách benzinu.......2.pouze pro mrnouse...
nedošáhnou na zem
![]()
. je to zaplať buh konečně velká motka......
![]()
![]()
![]()
3. pořizovací cena a cena případného servisu.........4. sedlo je fakticky nepovedený....nepraktický..nepohodlný
![]()
to asi udělali soudruzi v NDR někde Chybu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak je to úžasná motka s 2válem ROTAXEM!!!!!!!!!!!!!!samo že se ten můj rotax....hoooodně pošoupl kupředu!!!!!!!!!
Ale ....nezoufej......Dakar je dost podobnej co se týče terénu.....výdrže
...spolehlivosti.
.....zpracování.....pouze je znát ten jednovál-tedy cestování dálky....
prostě nepálíš 180..
ale koho to sere...když má enduro a chce se KOCHAT......
![]()
Po Dakarovi jednou......bych rád 800...GS
To ti schvaluji.martinbrejcha píše: Pokukuju teď po XTZ 750