výměna zrcátka
výměna zrcátka
Ahoj,
podařilo se mi zlomit pravé zrcátko na Freewindu a to tak , že z toho držáku čouhá jen asi 1 cm závitu. Samozřejmě, pokušel jsem se to vyměnit za nové , prostě to nejde. Použil jsem i uvolňovač šroubů ale žádnej výsledek , ani hrubá síla nepomohla nebo prosím
Víte někdo jak se to dá vyměnit ?
podařilo se mi zlomit pravé zrcátko na Freewindu a to tak , že z toho držáku čouhá jen asi 1 cm závitu. Samozřejmě, pokušel jsem se to vyměnit za nové , prostě to nejde. Použil jsem i uvolňovač šroubů ale žádnej výsledek , ani hrubá síla nepomohla nebo prosím
Víte někdo jak se to dá vyměnit ?
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna zrcátka
Máš pořádný sikovky ? těma to povolíš.... jinak nejlepší na uvolňování šroubů je brzdová kapalina - vlastní zkušenost ... musíš jí tam nalejt a nejakou dobu nechat... pozor na plasty a barvu, leptá to
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Buď odvrtat a nebo zkusit jiný uvolňovač.. Měl jsem tu takový super chemický uvolňovač zatuhlých spojů, ale na jméno si nevzpomenu.. Jedním jsem to zkoušel, tehdy šlo o štefty ve válcích Jawy 350, a nic a pak tímhle, což šlo jak po másle..
super , vyzkouším to diky moc
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jestly ti kouka cm tak opiluj strany aby tam sel nastrit klic a povol to.
x x x jinak to neumim
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobrej nápad to mě nenapadlo... ale myslim že pořádnejma sikovkama to musí jít
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Staří kozlové a mladí šikulové v akci.. Nebo spíš mladí kozlové a staří šikulové? To je fuk.. Stejnak jsme šici mladí duchem! Jinak bychom seděli na chopperech..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak ... důležitý je, že když dáme hlavy dohromady tak se občas nejaká ta dobrá rada oběví
tak jsem použil tu brzdovou kapalinu ( jak radil Maxton ) nechal jsem ji působit den, pak jsem použil sikovky, hrubou sílu , pár sprostých slov ale dopr...
pořád to nejde
Hele je to vůbec rozdělávatelný, jestli to není pevná část ??
ale asi to vyvrtám a bude pokoj , co
pořád to nejde
Hele je to vůbec rozdělávatelný, jestli to není pevná část ??
ale asi to vyvrtám a bude pokoj , co
vsechno jde, ja jsem resil neco podobneho na skutru, existuje sada na vytahovani sroubu
vyvrta se tam dira a valastne opacny zavati a jak to datahujes tak povolujest ten druhy zavit
vyvrta se tam dira a valastne opacny zavati a jak to datahujes tak povolujest ten druhy zavit
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
ty woe to je hliník co ? tak to bude festovne zarostly do sebe to je v prdeli... Brzdovkou jsme povolovali šrouby na patkách na kterejch sou přidělaný dřevěný sloupy s EL. vedením a to byla 20ti letá rez
-
Je pravda že brzdovka je pěkná svině .To má pravduMaxton píše:ty woe to je hliník co ? tak to bude festovne zarostly do sebe to je v prdeli... Brzdovkou jsme povolovali šrouby na patkách na kterejch sou přidělaný dřevěný sloupy s EL. vedením a to byla 20ti letá rez
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- martinbrejcha
pokud je to takhlke zarostlý, tak zaříznout, vyvrtat díru a vyříznout novej závit...
Maty
Maty
čau
tak ta záhada se zrcátkem je vyřešena. Na ten kousek závitu jsem navařil matku ( na 17 ku klíč ) dál jsem přidal WD-40 a ejhle ten kousek se pohnul . Kurňa to bylo radosti
Díky všem za rady
tak ta záhada se zrcátkem je vyřešena. Na ten kousek závitu jsem navařil matku ( na 17 ku klíč ) dál jsem přidal WD-40 a ejhle ten kousek se pohnul . Kurňa to bylo radosti
Díky všem za rady