versys 1000
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
versys 1000
x x x jinak to neumim
Re: versys 1000
Je to skvele funduro. Az na par detailov je super. Motor zo Zeda 1000 je super....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
CHtěl by sem ho, ale ani snít o nem nemůžu.. už to by bylo drahý
tady test
http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 21025.html

Motorka prodaná
.. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná 

Zatím nehlasuji, až jí uvidím naživo. Na první pohled se mi víc líbí menší.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru
i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc)
Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000.
(Teď malé vyznání
NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu) 

- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Máš ho u mě zaparkovanýho a pečlivě zakonzervovanýho
, já zas uvažuju nad Versysem
, tak to pak vyměníme

Motorka prodaná
.. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná 

- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lekVitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahorui když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc)
![]()
(Teď malé vyznání
NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu)
x x x jinak to neumim
on by se našel,hroch píše:bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lekVitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahorui když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc)
![]()
(Teď malé vyznání
ale ono se cílevědomě nehledá.

ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Mladenci, nechajte Kawasaki na pokoji. Lebo:
- moze niekto pozerat ako bager na tvrdu hlinu...
- mozeme niekomu rozladit klavir a precvaknut trolejove vedenie...
Moja Versatilka 650, je to co som chcel a potrebujem!
Vitousi, spominam na Freewind aj ja. Ale tak ako na svoje prve auto, Skoda Favorit 135L r.v. 1990; topolova zelena farba. Bol dobry, ale uz ee.
- moze niekto pozerat ako bager na tvrdu hlinu...
- mozeme niekomu rozladit klavir a precvaknut trolejove vedenie...

Moja Versatilka 650, je to co som chcel a potrebujem!
Vitousi, spominam na Freewind aj ja. Ale tak ako na svoje prve auto, Skoda Favorit 135L r.v. 1990; topolova zelena farba. Bol dobry, ale uz ee.

... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee